
Zařízení & příslušenství
Number Cake
Příprava 30min
Celkový 2hod.
16 portions
Suroviny
Icing
-
sugar250 g
-
heavy cream, 35% fat50 g
-
white chocolate for cooking, small pieces or callets180 g
-
unsalted butter cut in pieces, room temperature50 g
-
mascarpone100 g
Whipped Cream
-
heavy cream, 35% fat chilled400 g
-
stabilizer for whipping cream15 g
Cake and Decoration
-
unsalted butter cut into pieces, room temperature, plus extra to grease250 g
-
all-purpose flour plus extra to dust350 g
-
sugar150 g
-
brown sugar100 g
-
vanilla extract, natural1 ½ tsp
-
large eggs6
-
whole milk200 g
-
baking powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
mixed fruits, fresh to garnish500 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
568.4 kcal /
2378.1 kJ
Protein
7 g
Tuk
33.8 g
Sacharidy
61.5 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
20.4 g
Sodík
104 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Must Have - Second Bowl & Blade Cover Accessories
9 recept
Kanada
Kanada