溏心麻藥蛋 (TM5)

溏心麻藥蛋 (TM5)

1.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
6 人份

Suroviny

煮蛋
  • 1800 克
  • 6
麻藥蛋醃汁
  • 切小塊
    10 克
  • 白芝麻
    5 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 醬油
    150 克
  • 冰糖粉
    70 克
  • 120 克
  • 青蔥 切蔥花
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 切小圈,依照個人辣度喜好調整,(詳見要訣)
    20 - 30 克
  • 白芝麻
    1 茶匙
  • 韓國麻油
    20 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1914 mg
Protein 9.4 g
Kalorie 746.3 kJ / 178.4 kcal
Tuk 8.8 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 2.1 g
Sacharidy 16.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...