豆腐蒸蛋捲
TM6 TM5

豆腐蒸蛋捲

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 1 大匙 味醂
  • 1 茶匙 醬油
  • ½ 茶匙 烹大師鰹魚高湯粉
  • 150 克 嫩豆腐
  • ¼ 茶匙 糖
  • ½ 茶匙 鹽
  • 3 顆 蛋
  • 400 克 水

Nutriční hodnoty
na 4 人份
Kalorie
1556.3 kJ / 372 kcal
Protein
34.2 g
Sacharidy
6.1 g
Tuk
22 g
Nasycený tuk
6.5 g
Vláknina
1.4 g
Sodík
1805.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty