豆腐蒸蛋捲

豆腐蒸蛋捲

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 25min.
4 人份

Suroviny

  • 味醂
    1 大匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 烹大師鰹魚高湯粉
    ½ 茶匙
  • 嫩豆腐
    150 克
  • ¼ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 3 顆
  • 400 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 4 人份

Sodík 1805.8 mg
Protein 34.2 g
Kalorie 1556.3 kJ / 372 kcal
Tuk 22 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 6.5 g
Sacharidy 6.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...