Zařízení & příslušenství
豆腐蒸蛋捲
Příprava 15min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
味醂1 大匙
-
醬油1 茶匙
-
烹大師鰹魚高湯粉½ 茶匙
-
嫩豆腐150 克
-
糖¼ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
蛋3 顆
-
水400 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
1805.8 mg
Protein
34.2 g
Kalorie
1556.3 kJ /
372 kcal
Tuk
22 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
6.5 g
Sacharidy
6.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
健康小食蛋料理
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan