
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g d'oignons coupés en quatre
- 2 c. à soupe de ras el-hanout
- 1 c. à soupe de curcuma en poudre
- 1 c. à soupe de paprika
- 1 c. à soupe de gingembre
- 1 c. à soupe de cannelle en poudre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 cuisses de poulet
- 800 g d'eau
- du sel
- 4 m'semen (voir "Conseil(s)")
- 100 g de lentilles vertes sèches
- 1 filet d'huile d'olive
- poivre moulu
- 10 brins de coriandre fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 385 kcal / 1607 kJ
- Protein
- 34 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 19 g
Alternativní recepty
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2hod. 30min
Mahjouba (crêpes farcies)
2hod. 50min
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50min
Chorba (soupe de légumes aux pâtes et aux pois chiches)
1hod.
M'semen (crêpes feuilletées)
2hod.
Berkoukes
50min
Soupe de lentilles orientale (mercimek çorbasi)
30min
Harcha (galettes de semoule)
1hod. 10min
Chorba tunisienne
45min
Pains de semoule Matlouh
2hod. 10min
Chorba freekeh
1hod.
Pains batbout marocains
1hod.