Baccalà alla Vizcaina (baccalà basco)

4.5 2 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
6 porzioni

Suroviny

  • 500 g di baccalà ammollato e dissalato sciacquato e ben asciugato, senza pelle
  • 800 g di pomodori maturi in quarti (di cui 300 g privati dei semi e 500 g con i semi)
  • 2 cucchiaini di paprika dolce o piccante, a piacere
  • 70 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di zucchero
  • 150 g di cipolla a pezzi
  • 3 spicchi di aglio
  • 100 g di patata pelata e a tocchetti
  • 100 g di olive verdi denocciolate a rondelle
  • 50 g di capperi sott'aceto ben sgocciolati
  • 100 g di peperoni Serrano, sott'aceto, ben sgocciolati e a fette
    100 g di peperoni, sott'aceto, ben sgocciolati e a fette
  • sale (volitelně) q.b.
  • prezzemolo fresco tritato, a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 6323.9 mg
Protein 56.5 g
Kalorie 1995.1 kJ / 476.9 kcal
Tuk 17.1 g
Vláknina 7.7 g
Nasycený tuk 2.8 g
Sacharidy 26.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...