Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di porro, solo parte bianca
- 600 g di patate (4 patate piccole), sbucciate, tagliate se necessario a metà
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 40 g di burro + q.b.
-
½
dado per brodo di pesce
nebo ½ cucchiaino di dado per brodo di pesce - 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 300 g di panna da cucina
- 600 g di filetti di pesce bianco, senza pelle (es. merluzzo, cernia) a fette (1 cm)
- 1 cucchiaio di scorza di limone tritata
- 1 limone in spicchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2731 kJ / 653 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 25 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 1001 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Omelette verdure e formaggio
30min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min
Risotto mascarpone e pepe rosa
35min
Crepês asparagi e salsiccia
1h 50min
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1h
Filetti di sgombro all'arancia
40min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2h
Filetti di merluzzo con peperoni e cipolle (TM6)
45min
Coppa cookies
3h 30min
Spaghetti al nero di seppia con salsa al Parmigiano Reggiano
45min
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1h 30min
Torta ubriaca al vino rosso
2h