Crostata di pere senza glutine con gorgonzola e noci
TM5 TM6

Crostata di pere senza glutine con gorgonzola e noci

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 220 g di fiocchi d'avena, senza glutine
  • 1 cucchiaino di sale
  • 50 g di burro
  • 5 uova
  • 180 g di formaggio quark magro
  • 200 g di Gorgonzola
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • ¼ di cucchiaino di noce moscata in polvere
  • 2 pere
  • 40 g di gherigli di noce

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
2439.6 kJ / 583.1 kcal
Protein
20 g
Sacharidy
27.6 g
Tuk
45.8 g
Nasycený tuk
17.9 g
Vláknina
5.9 g
Sodík
636 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty