Crostata di pere senza glutine con gorgonzola e noci

Crostata di pere senza glutine con gorgonzola e noci

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
6 porzione

Suroviny

  • 220 g di fiocchi d'avena senza glutine
  • 1 cucchiaino di sale
  • 50 g di burro
  • 5 uova
  • 180 g di formaggio quark magro
  • 200 g di Gorgonzola
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • ¼ di cucchiaino di noce moscata in polvere
  • 2 pere
  • 40 g di gherigli di noce

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 636 mg
Protein 20 g
Kalorie 2439.6 kJ / 583.1 kcal
Tuk 45.8 g
Vláknina 5.9 g
Nasycený tuk 17.9 g
Sacharidy 27.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...