Kompatibilní verze
Crostata di pere senza glutine con gorgonzola e noci
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g di fiocchi d'avena, senza glutine
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di burro
- 5 uova
- 180 g di formaggio quark magro
- 200 g di Gorgonzola
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- ¼ di cucchiaino di noce moscata in polvere
- 2 pere
- 40 g di gherigli di noce
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2439.6 kJ / 583.1 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 27.6 g
- Tuk
- 45.8 g
- Nasycený tuk
- 17.9 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 636 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calzoni fritti napoletani
2 godz. 30 min
Éclair vaniglia e cocco
Žádné hodnocení
Crocchette (senza glutine)
5 Std. 5 Min
Shortbread al cardamomo e rosa
1 Std. 30 Min
Crêpes
1 Std. 20 Min
Gattò di patate
1 Std. 30 Min
Panperduto
30 min
Fagotto napoletano
2 Std. 15 Min
Polpettine di gamberi tailandesi
1h 25 min
Caramelle salate ai porcini, speck e provola
1 Std.
Polpettine danesi
45 Min
Hamburger di salmone
25 min