Kompatibilní verze
Tarte aux poires, au gorgonzola et aux noix sans gluten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g de flocons d'avoine, sans gluten
- 1 c. à café de sel
- 50 g de beurre
- 5 œufs
- 180 g de séré maigre
- 200 g de gorgonzola
- ½ c. à café de poivre noir, moulu
- ¼ de c. à café de noix de muscade, fraîchement moulue
- 2 poires
- 40 g de cerneaux de noix
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2439.6 kJ / 583.1 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 27.6 g
- Tuk
- 45.8 g
- Nasycený tuk
- 17.9 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 636 mg