Tarte aux poires, au gorgonzola et aux noix sans gluten

Tarte aux poires, au gorgonzola et aux noix sans gluten

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
6 portions

Suroviny

  • 220 g de flocons d'avoine sans gluten
  • 1 c. à café de sel
  • 50 g de beurre
  • 5 œufs
  • 180 g de séré maigre
  • 200 g de gorgonzola
  • ½ c. à café de poivre noir, moulu
  • ¼ de c. à café de noix de muscade, fraîchement moulue
  • 2 poires
  • 40 g de cerneaux de noix

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 636 mg
Protein 20 g
Kalorie 2439.6 kJ / 583.1 kcal
Tuk 45.8 g
Vláknina 5.9 g
Nasycený tuk 17.9 g
Sacharidy 27.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...