Tarte aux poires, au gorgonzola et aux noix sans gluten
TM5 TM6

Tarte aux poires, au gorgonzola et aux noix sans gluten

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 220 g de flocons d'avoine, sans gluten
  • 1 c. à café de sel
  • 50 g de beurre
  • 5 œufs
  • 180 g de séré maigre
  • 200 g de gorgonzola
  • ½ c. à café de poivre noir, moulu
  • ¼ de c. à café de noix de muscade, fraîchement moulue
  • 2 poires
  • 40 g de cerneaux de noix

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2439.6 kJ / 583.1 kcal
Protein
20 g
Sacharidy
27.6 g
Tuk
45.8 g
Nasycený tuk
17.9 g
Vláknina
5.9 g
Sodík
636 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty