Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g d'oignons, coupés en quatre
- 3 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g de courge butternut, pelée, épépinée, en dés (1½ cm)
- 200 g de lentilles, sèches, noires, (beluga, cuisson 20 minutes)
- 30 g de purée d'amande blanche (clair)
- 20 g de concentré de tomate
- 2 c. à soupe de curry en poudre (doux)
- 1 ½ c. à café de sel
- 750 g d'eau
-
4
brins de coriandre, fraîche, feuilles
arrachées et grossièrement hachées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1503.4 kJ / 359.3 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 55.3 g
- Tuk
- 10.7 g
Alternativní recepty
Risotto à la courge
35min
Quiche poulet-poireaux
1u.
Potée de riz à la courge
50min
Curry de courge
30 min
Salade de melon aux lentilles en verrines
50min
Salade de lentilles aux betteraves et à la feta
30 min
Pâtes au pesto de bolets et courge
40min
Tarte aux petits pois
50min
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1u.
Curry de lentilles
50min
Ragoût aux lentilles
1 godz. 30 min
Dal de lentilles aux épinards
35min