Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g d'oignons, coupés en quatre
- 3 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g de courge butternut, pelée, épépinée, en dés (1½ cm)
- 200 g de lentilles, sèches, noires, (beluga, cuisson 20 minutes)
- 30 g de purée d'amande blanche (clair)
- 20 g de concentré de tomate
- 2 c. à soupe de curry en poudre (doux)
- 1 ½ c. à café de sel
- 750 g d'eau
-
4
brins de coriandre, fraîche, feuilles
arrachées et grossièrement hachées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1503.4 kJ / 359.3 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 55.3 g
- Tuk
- 10.7 g
Alternativní recepty
Feuilleté au chou rouge
Žádné hodnocení
Soupe aux lentilles et aux haricots
40 min
Saumon à l’orange et couscous au brocoli
25min
Salade d'orge tiède aux légumes-poulet
45 min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1h
Salade de fenouil au parmesan (TM6)
10min
Curry de légumes et crevettes (2 portions)
Žádné hodnocení
Korma de légumes aux noix de cajou
55min
Curry de légumes et tofu
1h
Risotto à la betterave et à l’épeautre
35min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Risotto à la courge
35min