Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g de garbanzos secos
- 80 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 10 ramitas de cilantro fresco (solo las hojas)
- ½ cucharadita de comino molido
- ½ cucharadita de polvo de hornear
- ½ cucharadita de sal fina
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 300 g de aceite de girasol y un poco más para engrasar las manos
- 100 g de harina para rebozar las bolitas (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3775 kJ / 902.3 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Sacharidy
- 44.3 g
- Tuk
- 79.8 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 10.5 g
- Sodík
- 360.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto cremoso de champiñones y camarón.
1 godz.
Manteca clarificada o ghee
35 Min
Pitas integrales con verduras y hummus para fortalecer la piel
1 Std. 45 Min
Ñoquis gremolata con salsa de ossobuco
1hod. 30min
Pan de carne con puré de papas
50 Min
Helado de frutas
5min
Parfait de chai latte TM6
15h 5min
Bollos de cúrcuma
30 Min
Scones
25 Min
Dip de alcachofas
35 Min
Rollo de manzana y canela
1 godz. 50 min
Fugazzeta
1 godz.