Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g de garbanzos secos
- 80 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 10 ramitas de cilantro fresco (solo las hojas)
- ½ cucharadita de comino molido
- ½ cucharadita de polvo de hornear
- ½ cucharadita de sal fina
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 300 g de aceite de girasol y un poco más para engrasar las manos
- 100 g de harina para rebozar las bolitas (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3775 kJ / 902.3 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Sacharidy
- 44.3 g
- Tuk
- 79.8 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 10.5 g
- Sodík
- 360.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nidos de pera sobre natilla de chocolate
30min
Corona de hojaldre con verduras asadas
1 Std. 40 Min
Mousse de salmón con salsa de yogur
4 Std. 25 Min
Galletas de semillas
30min
Falafel
1h
Falafel
55 Min
Falafel de zanahoria
30min
Barritas de banana y avena
8 Std. 40 Min
Ensalada de repollo con higos secos y queso azul
10min
Hamburguesa de porotos azuki
1h 30min
Fajitas de pollo, rúcula y zucchini
20min
Brownies proteicos
30min