Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de tomates deshidratados en aceite
- 3 huevos
- 80 g de aceite de oliva
- 100 g de leche entera
- 180 g de harina
- 15 g de polvos de hornear
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
-
¼
cucharadita de romero seco
nebo ½ cucharadita de romero fresco - 100 g de queso feta, cortado en cubos de 0.5 cm
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 712 kJ / 170 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Tuk
- 10.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crumble de paraguayas
50p
Nidos de Pascua de merengue
3 godz. 20 min
Kipe crudo
30p
Ñoquis rellenos de mozzarella y pan rallado
2h
Los alfajorcitos de mi abue
1hod. 45min
Crema de maracuyá
10p
Crostata de mermelada (Tarta Italiana de mermelada)
2 Std. 35 Min
Mousse de maracuyá
2h 10 min
Merengue de avellana con relleno de banana toffee
3h 15min
Tarta de limón amarillo
50p
Macarons rellenos de salmón y crema de roquefort
2 Std. 30 Min
Pavlova
5h 20min