Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La brioche
- 120 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 1 c. à café de paprika
- 250 g de farine T00 (équivalent T45), et un peu pour fariner
- 1 œuf
- 2 pincées de poivre moulu
- 5 g de sel
La garniture
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g d'oignons, coupés en quartiers ou en rondelles (1 cm)
- 20 g d'eau
- 2 pincées de sel
- 150 g de cheddar râpé
- 80 g de bacon fumé, en morceaux
- 1 œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1233.4 kJ / 294.8 kcal
- Protein
- 11.9 g
- Sacharidy
- 27.5 g
- Tuk
- 15.8 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 481.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain au lait roulé fourré à la crème de pommes et de noix
1h 50 min
Purée mousseline
40min
Soupe épicée de lentilles corail et tomates, pommes de terre farcies
55min
ATELIER menu 1
1h
Tartine de compote et tranches de poires caramélisées avec camembert
30min
Spaghetti de courgette à la carbonara
40min
Bobun végétarien
1h 15 min
Sauce au fromage
20 min
Chakchouka à la feta
1h
Pain torsadé cheddar et ciboulette
3h 25 min.
Cheese naans au curry et à la coriandre
3h 5min
Pains à burgers américains
3h 15 min