Zařízení & příslušenství
Špenátové lasagne s boloňskou omáčkou, bešamelem a parmazánem
Příprava 40min
Celkový 3hod.
8 porcí
Suroviny
-
parmazánu na kousky (2–3 cm)200 gramů
Lasagne
-
mouky na pizzu300 gramů
-
baby špenátu70 gramů
-
vejce2
-
olivového oleje10 gramů
Boloňské ragú
-
kostiček slaniny120 gramů
-
celeru, bulvy na kousky80 gramů
-
mrkve na kousky80 - 100 gramů
-
cibule napůl150 - 180 gramů
-
olivového oleje25 gramů
-
másla25 gramů
-
mletého masa, míchaného, vepřového a hovězího400 gramů
-
suchého bílého vína70 gramů
-
drcených rajčat, konzervovaných250 gramů
-
vody teplé70 gramů
-
bobkový list, sušený1
-
rajčatového protlaku30 gramů
-
soli1 čajová lžička
Bešamel
-
mléka500 gramů
-
másla na kousky40 gramů
-
mouky na pizzu50 gramů
-
soli½ čajové lžičky
-
černého mletého pepře2 špetky
-
muškátového oříšku, mletého (volitelně)2 špetky
-
voda na vaření
-
olivového oleje na vaření1 polévková lžíce
Dokončení
-
máslo na vymazání
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
549.5 kcal /
2296.9 kJ
Protein
34.5 g
Tuk
28.4 g
Sacharidy
43.1 g
Vláknina
3.9 g
Nasycený tuk
13 g
Sodík
525 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

U našeho stolu je místo pro každého
26 recept
Česká republika
Česká republika