Citrónový japonský cheesecake

Citrónový japonský cheesecake

4.1 38 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 45min.
8 porce

Suroviny

  • máslo na vymazání
  • 6 vajec pokojové teploty
  • 150 gramů krupicového cukru
  • 250 gramů čerstvého sýra pokojové teploty, na kousky
  • 80 gramů slunečnicového oleje
  • 120 gramů mléka
  • 40 gramů citrónové šťávy
  • 60 gramů kukuřičné mouky
  • vařící voda (cca 2 sklenice), na pečení ve vodní lázni
  • moučkový cukr na posypání

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porce

Sodík 175.7 mg
Protein 8.7 g
Kalorie 1581.3 kJ / 376.5 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 10 g
Sacharidy 28.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...