
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g parmesanost skåret i 3 cm stykker
Mynteærtepuré
- 1 fed hvidløg
- 50 g skalotteløg skåret i halve
- 10 - 20 g ekstra jomfruolivenolie
- 250 g ærter, frost (se tip)
- 100 g vand
- 10 - 15 g mynteblad, frisk
Risotto
- 60 g skalotteløg skåret i halve
- 10 - 20 g ekstra jomfruolivenolie
- 200 g hvidvin, tør
- 250 g risottoris Arborio, kogetid 14-15 minutter
- 450 g vand
- ¾ - 1 tsk salt
- ½ tsk sort peber, stødt
-
1
tsk grøntsagsbouillon
nebo 1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l) - 100 g ærter, frost (se tip)
- mynte, frisk kun blade, til pynt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 420 kcal / 1758 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 60 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti carbonara
40min
Vegetarlasagne
Žádné hodnocení
Bagt mac and cheese med grøntsager
Žádné hodnocení
Japansk ramen
Žádné hodnocení
Soba nudler
Žádné hodnocení
Japanske ramen nudler
Žádné hodnocení
Dumpling dej
Žádné hodnocení
Kinesiske ægnudler
Žádné hodnocení
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Žádné hodnocení
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Žádné hodnocení
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Žádné hodnocení