Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce

2.0 5 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 45min.
6 portions

Suroviny

  • lemon juice
    20 g
  • dried herbes de Provence
    3 Tbsp
  • olive oil plus extra for greasing and drizzling
    30 g
  • fine sea salt
    2 tsp
  • uncooked, whole chicken (approx. 1500-2000 g)
    1
  • water
    400 g
  • cider
    100 g
  • carrots sliced (2 cm)
    200 g
  • sweet potatoes peeled, sliced (2 cm)
    350 g
  • potatoes skin on, sliced (1 cm)
    600 g
  • butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)
    200 g
  • courgettes skin on, sliced (2 cm)
    300 g
  • red onions sliced
    300 g
  • red peppers cut in 1 cm strips
    300 g
  • ground black pepper
    1 - 2 pinch

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1203.2 mg
Protein 47.4 g
Kalorie 3218.5 kJ / 769.3 kcal
Tuk 42.7 g
Vláknina 8.5 g
Nasycený tuk 10.9 g
Sacharidy 48.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...