Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g plum tomato, whole (approx. 1 small tomato)
- 60 g red onion, halved vertically (approx. ½ small onion)
- 300 g new potatoes, unpeeled
- 120 - 150 g courgette, unpeeled, ends removed
- 60 g olive oil
- 2 tsp fine sea salt
- 2 tsp ground black pepper
- 3 garlic cloves
- 10 g fresh coriander leaves
- 3 limes, finely grated zest and juice
- 4 hake fillets (approx. 100-125 g each)
- 500 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1927 kJ / 461 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 872 mg
Alternativní recepty
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 godz. 10 min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Žádné hodnocení
Maple Pecan Tart
1h 15min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1h 40min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Empress Rice with Crème Anglaise
2h
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3sa 20 dk
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1sa 55 dk
Pearl Barley and Chicken Salad
1h