Zařízení & příslušenství
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
Příprava 20min.
Celkový 50min.
500 g
Suroviny
-
carrots cut in pieces300 g
-
onions quartered150 g
-
tomatoes cut in pieces150 g
-
courgettes cut in pieces200 g
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf (volitelně)1
-
fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)120 g
-
olive oil1 Tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 500 g
Sodík
46781.1 mg
Protein
12.8 g
Kalorie
1953.1 kJ /
466.8 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
27.1 g
Nasycený tuk
2.7 g
Sacharidy
77.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5min.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min.
Vegetarian Medallions
1hod. 10min.
Lemonade
5min.
Lime and Lemonade
5min.
Shakshuka in the Varoma
30min.
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min.
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min.
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min.
Dairy-free pumpkin soup
30min.