Allergen-friendly Vegetable Stock Paste

4.0 4 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
500 g

Suroviny

  • carrots cut in pieces
    300 g
  • onions quartered
    150 g
  • tomatoes cut in pieces
    150 g
  • courgettes cut in pieces
    200 g
  • fresh mushrooms
    50 g
  • garlic clove
    1
  • dried bay leaf (volitelně)
    1
  • fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
    6 sprigs
  • fresh parsley leaves only
    4 sprigs
  • coarse sea salt (see tip)
    120 g
  • olive oil
    1 Tbsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 500 g

Sodík 46781.1 mg
Protein 12.8 g
Kalorie 1953.1 kJ / 466.8 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 27.1 g
Nasycený tuk 2.7 g
Sacharidy 77.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...