Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 26 oz Pork belly meat, boned, with rind
- 1 ½ - 2 oz mustard
- 7 pinches salt, divided, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- ½ oz fresh parsley, leaves only
- 3 oz extra virgin olive oil
- 2 oz capers, drained
- 2 oz lemon juice, freshly squeezed
- 35 oz water
- 9 oz long-grain white rice
- 10 oz carrots, cut into half moons (½ in.)
- 5 oz red bell pepper, cut into pieces (1 in.)
- 5 oz yellow bell pepper, cut into pieces (1 in.)
- 14 oz zucchini, cut into pieces (1 in.)
- 2 garlic cloves
- 5 oz honey
-
1 ½
oz tamari sauce
nebo 1 ½ oz soy sauce
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 6579.2 kJ / 1572.5 kcal
- Protein
- 26.3 g
- Sacharidy
- 98.1 g
- Tuk
- 120.1 g
- Nasycený tuk
- 39 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 1458.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Green Chillies With Pork Belly
25min
Spiced Apple Cider
25min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40min
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18 Std. 25 Min
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1 godz. 30 min
Ratatouille Galette
1 godz. 30 min
Spanish King's Cake- Miniroscón de Reyes
3 Std.
Easter Babka
2 godz. 30 min
Heat-Treated Eggs
20min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Calzone Napoletano
1 godz. 40 min