Zařízení & příslušenství
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
293.7 mg
Protein
1.9 g
Kalorie
607 kJ /
145.1 kcal
Tuk
7.4 g
Vláknina
5.6 g
Nasycený tuk
1.1 g
Sacharidy
19.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Peeler Sweet Potato Casserole
1hod. 20min.
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35min.
Mixed Herbs Rice
35min.
Beef Stroganoff
40min.
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30min.
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
40min.
Steamed Spinach
20min.
Steamed Asparagus
35min.
Sautéing Shrimp
15min.
Sautéing 14 oz Carrots
20min.
Green Bean Gremolata
25min.
Asparagus Sauté
15min.