Zařízení & příslušenství
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
293.7 mg
Protein
1.9 g
Kalorie
607 kJ /
145.1 kcal
Tuk
7.4 g
Vláknina
5.6 g
Nasycený tuk
1.1 g
Sacharidy
19.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Turkey Taco Meat Filling
35 Min
Creamy Feta Dip
5 Min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Soy Chicken with Bok Choy
40 Min
Lemon Garlic White Rice
35 Min
Potato Gratin
1 Std. 10 Min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 Std. 30 Min
Slow Cooked Beets
40 Min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30 Min
Broccoli Salad
5 Min
Lamb with Rosemary Potatoes
1 Std.
Spiced Pears with Sangria
1 Std. 20 Min