
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 90 g di zucchero
- 1 limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 3 tuorli
- 1 cucchiaino di miele
- 200 g di burro morbido a pezzi
- 330 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 stecca di vaniglia i semini
Ripieno
- 140 g di zucchero
- ½ limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di latte intero
- 200 g di grano precotto in scatola
- 1 pizzico di sale
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 160 g di ricotta di pecora scolata dal siero
- 20 g di cedro candito a dadini
- 1 - 2 cucchiai di acqua di fiori d'arancio
Terminare la preparazione
- 10 g di burro
- 1 cucchiaio di farina tipo 00 + q.b.
- 1 tuorlo
- 3 cucchiai di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 467 kcal / 1954 kJ
- Protein
- 8.9 g
- Tuk
- 23.7 g
- Sacharidy
- 58.3 g
Alternativní recepty
Torta caprese bianca al limoncello
1h 5min
Casatiello dolce (con lievito madre)
19h
Babà analcolico alle fragole
3h 30min
Struffoli
1h
Pastiera fiori d'arancio
12h
Pastiera cioccolato e Rum con coulis di fragole
3h 30min
Pastiera
15h
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Babà napoletano
3h
Mostaccioli al mosto cotto
1h
Torta caprese di Luca Montersino
1h 25min
Torta caprese
1h 25min