Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 200 g di zucchero
- 200 g di burro a pezzi
- 2 uova
- 1 tuorlo
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
Crema alla ricotta
- 170 g di zucchero
- 300 g di ricotta di pecora, sgocciolata dal siero
- 40 g di gocce di cioccolato fondente
Terminare la preparazione
- 40 g di biscotti secchi
- 1 albume
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2100 kJ / 502 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 71.5 g
- Tuk
- 19.8 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Cassata siciliana (per 1 persona)
1h 30min
Cannolo scomposto
3 Std.
Piccoli coni siciliani
1h 45 min
Ravioli di ricotta
1sa 35 dk
Cremolata di ricotta e cannella
10min
Iris siciliani
4h 10min
Bignè con crema al pistacchio
3 Std.
Profiteroles
2h
Cartocci e viennesi siciliani
3 Std. 15 Min
Panelle
1h 25 min
Brioches siciliane
3 Std. 15 Min
Brioche col tuppo
3u. 30min