Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 330 g di mandorle pelate
- 330 g di zucchero
- 80 g di albumi (3 albumi circa)
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 20 g di zucchero a velo
- 30 mandorle pelate per la decorazione
- Nutriční hodnoty
- na 30 pezzi
- Kalorie
- 1908 kJ / 453 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 48.3 g
- Tuk
- 25.2 g
- Vláknina
- 5.8 g
Alternativní recepty
Pasta di mandorle
1 godz. 30 min
Nuvola all'arancia
1h 5min
Bon bon di marzapane
1 Std. 50 Min
Granita di mandorle
10min
Frolle ricce al cacao (senza uova)
45 min
Biscottini alle mandorle
35 min
Biscotti mandorle e arancia
2 godz. 20 min
Tetù
1 Std. 50 Min
Paste di mandorla al pistacchio
3h 30min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5min
Brioches siciliane
3h 15min
Brioche col tuppo
3h 30min