Dolcetti siciliani di mandorle

Dolcetti siciliani di mandorle

4.5 78 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 45min.
30 pezzi

Suroviny

  • 330 g di mandorle pelate
  • 330 g zucchero
  • 80 g di albumi (3 albumi circa)
  • 1 bustina di vaniglia in polvere
  • 20 g zucchero a velo
  • 30 mandorle pelate per la decorazione

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 30 pezzi

Protein 11.1 g
Kalorie 1908 kJ / 453 kcal
Tuk 25.2 g
Vláknina 5.8 g
Sacharidy 48.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...