Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 330 g di mandorle pelate
- 330 g di zucchero
- 80 g di albumi (3 albumi circa)
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 20 g di zucchero a velo
- 30 mandorle pelate per la decorazione
- Nutriční hodnoty
- na 30 pezzi
- Kalorie
- 1908 kJ / 453 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 48.3 g
- Tuk
- 25.2 g
- Vláknina
- 5.8 g
Alternativní recepty
Mezzelune alle mandorle, noci e vaniglia
1ωρ. 50 λεπτ.
Muffolette
3ωρ.
Rosticceria siciliana
2 Std.
Tetù
1ωρ. 50 λεπτ.
Rame di Napoli
3ωρ.
Minnuzze di Sant'Agata
7hod. 30min
Pasta di mandorle
1h 30min
Limoni di frolla ripieni
1h 30min
Spagnola
10 Std. 20 Min
Biscotti mandorle e arancia
2 Std. 20 Min
Brioche col tuppo
3h 30min
Biscottini alle mandorle
35 Min