Dolcetti siciliani di mandorle
TM31 TM5 TM6

Dolcetti siciliani di mandorle

4.5 (75 hodnocení)

Suroviny

  • 330 g di mandorle pelate
  • 330 g di zucchero
  • 80 g di albumi (3 albumi circa)
  • 1 bustina di vaniglia in polvere
  • 20 g di zucchero a velo
  • 30 mandorle pelate per la decorazione

Nutriční hodnoty
na 30 pezzi
Kalorie
1908 kJ / 453 kcal
Protein
11.1 g
Sacharidy
48.3 g
Tuk
25.2 g
Vláknina
5.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty