Bignè alla crema di ricotta

Bignè alla crema di ricotta

4.2 21 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
30 pezzi

Suroviny

Pasta choux
  • 150 g di acqua
  • 80 g di burro a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 10 g di zucchero
  • 120 g di farina tipo 00
  • 3 uova
Crema di ricotta
  • 30 g di zucchero
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 250 g di ricotta vaccina fresca, scolata
  • 25 g di cacao amaro in polvere
Terminare la preparazione
  • 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Sodík 0 mg
Protein 2.5 g
Kalorie 372 kJ / 89 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 3.3 g
Sacharidy 2.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...