Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema di ricotta
- 30 g di zucchero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 250 g di ricotta vaccina fresca, scolata
- 25 g di cacao amaro in polvere
Terminare la preparazione
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 372 kJ / 89 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 2.1 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone allo speck con pere e vellutata di zucca (TM6)
1h
Pan di Spagna
1h
Pasta choux
2h
Minnuzze di Sant'Agata
7 Std. 30 Min
Panna montata al frutto della passione
5min
Mousse al pistacchio (TM6)
3 Std.
Torta bignè al cioccolato bianco
1h
Crema chiboust
1h
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Crema diplomatica
30min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Crema pasticcera alla vaniglia
15min