Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema di ricotta
- 30 g di zucchero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 250 g di ricotta vaccina fresca, scolata
- 25 g di cacao amaro in polvere
Terminare la preparazione
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 372 kJ / 89 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 2.1 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1h
Sponge cake al tè matcha e ciliegie
2h
Piccola pasticceria natalizia
4 Std.
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Bignè cake
4 Std.
Ananas sottovuoto
1 godz. 15 min
Cigni alla crema diplomatica
2h
Code di aragosta con crema pasticcera
6 Std.
Crema al cioccolato e peperoncino (per 2 persone)
1h
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Torta Diplomatica
3 Std.
Crema pasticcera alla vaniglia
15min