Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 4 uova (circa 200 g)
- 60 g di amido di mais (maizena)
- 200 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 50 g di latte
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Crema agli agrumi
- 2 uova
- 100 g di zucchero
- 1 ½ arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di mascarpone
- 500 g di panna vegetale fredda
Terminare la preparazione
- 250 g di succo di arancia, spremuto fresco e filtrato
- 100 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 1 arancia, preferibilmente biologica, a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2320 kJ / 555 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 65.4 g
- Tuk
- 28.6 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1u.
Torta di rose di mele
1h 10min
Torta di crêpes tiramisù
6 godz. 30 min
Pan di Spagna
1h 50min
Polpette di cozze alla spezzina
1h 30 min
Calzoncelli melfitani
1h 40min
Torta all'arancia e crema tropicale
2sa 35 dk
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55min
Torta fragole e Champagne
4h 30min
Millefoglie al tiramisù e mandorle
1h 35min
Baci di dama calabresi
1u.
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2u.