Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al cioccolato fondente
- 50 g di cioccolato fondente (70% di cacao), a pezzi
- 250 g di latte
- 50 g di zucchero
- 25 g di farina tipo 00
- 1 uovo
Copertura al cioccolato bianco
- 100 g di cioccolato bianco, a pezzi
- 350 g di panna (min. 30% di grassi)
- riccioli di cioccolato q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 875 kJ / 209 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 16.3 g
- Tuk
- 14.1 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartufi con cuore al cocco
6 godz. 50 min
Semifreddo al caramello salato
11h
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2h 30 min
Torta Diplomatica
3h
Crema al pistacchio
20 min
Bignè con crema al pistacchio
3h
Profiteroles
2h
Bignè al cioccolato
3h
Torta cremosa al limone
2h 30 min
Crema chantilly
35 Min
Bignè con crema pasticcera
3h
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 min