
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al cioccolato fondente
- 50 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 250 g di latte
- 50 g di zucchero
- 25 g di farina tipo 00
- 1 uovo
Copertura al cioccolato bianco
- 100 g di cioccolato bianco a pezzi
- 350 g di panna (min. 30% di grassi)
- riccioli di cioccolato q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 209 kcal / 875 kJ
- Protein
- 4.3 g
- Tuk
- 14.1 g
- Sacharidy
- 16.3 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 Std. 20 Min
Torta brownie con crema ai pistacchi e glassa al cioccolato
25 Std. 20 Min
Profiteroles
2 Std.
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2 Std.
Deliziosi al cioccolato
1 Std. 30 Min
Tartufo al cioccolato
11 Std. 20 Min
Tartufi al cioccolato
2 Std. 45 Min
Bignè con crema al pistacchio
3 Std.
Bignè al cioccolato
3 Std.
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min
Ganache al cioccolato
12 Std. 20 Min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.