Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 120 g di farina
- 3 uova
Crema al cioccolato fondente
- 50 g di cioccolato fondente (70% di cacao), a pezzi
- 250 g di latte
- 50 g di zucchero
- 25 g di farina
- 1 uovo
Copertura al cioccolato bianco
- 100 g di cioccolato bianco, a pezzi
- 350 g di panna (min. 30% di grassi)
- riccioli di cioccolato q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 875 kJ / 209 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 16.3 g
- Tuk
- 14.1 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Macaron al cioccolato
24h
Piccoli coni siciliani
1h 45 min
Bignè lumachine
Brak ocen
Torta al cioccolato con profiteroles
21h
Baci di frolla montata con ganache al pistacchio
1h 30 min
Torta brownie con crema ai pistacchi e glassa al cioccolato
25 Std. 20 Min
Torta alle 3 mousse
5h 30min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Crema al burro al cacao
10 Min
Baci di dama
1h 30 min
Bignè al cioccolato
3h
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min