Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Vanilleschote (siehe Tipp)
- 1000 g frische Marillen
- 1 Packung Gelierzucker 2:1 (à 500 g)
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 20 g Rum
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1759 kJ / 419 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 98 g
- Tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Powidl
8h
Marillenmarmelade
35min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1óra 10p
Marillennektar
2 Std.
Ribiselgelee
55min
Marillenröster
30p
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55min
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Marilleneis
15min
Heidelbeermarmelade
55min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 Std. 35 Min