Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Vanilleschote (siehe Tipp)
- 1000 g frische Marillen
- 1 Packung Gelierzucker 2:1 (à 500 g)
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 20 g Rum
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1759 kJ / 419 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 98 g
- Tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55min
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1h 20 min
Marilleneis
15min
Marillenröster
30min
Ribiselgelee
55min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1h 10min
Marillennektar
2h
Powidl
8h
Heidelbeermarmelade
55min
Marillenmarmelade
35 Min
Zwetschkenröster
1h 30min
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35 Min