Pane al rosmarino

4.4 8 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 4hod.
15 fette

Suroviny

  • 20 g di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 8 g di sale
  • 1650 g di acqua
  • 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 2 pizzichi di zucchero
  • 600 g di farina di forza + q.b.
  • 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 30 g di succo di limone
  • ½ cucchiaino di sale grosso

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 275.8 mg
Protein 5.3 g
Kalorie 784 kJ / 187.4 kcal
Tuk 5 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 0.8 g
Sacharidy 29.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...