Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 8 g di sale
- 1650 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 2 pizzichi di zucchero
- 600 g di farina di forza + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di succo di limone
- ½ cucchiaino di sale grosso
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 784 kJ / 187.4 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 29.9 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 275.8 mg
Alternativní recepty
Pane all'acqua
4h
Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo
1 Std. 30 Min
Mojito di Natale
15 min
Bon bon di frutta secca
1 Std.
Cupcakes renna alle pere e caramello
2 Std.
Frittatine monoporzioni
35min
Ghiaccioli tricolore
7 Std. 15 Min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 Min
Yogurt al cioccolato
13h
Pane intrecciato dolce
4h
Pinsa radicchio speck e noci
28h
Focaccia della Befana
5h