Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 5 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 100 g di zucchero di canna
- 150 g di farina tipo 00
- 150 g di fecola di patate
- 120 g di burro freddo, a tocchetti
- 1 tuorlo
- 1 uovo
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 100 g di latte
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 1 uovo
- 50 g di farina tipo 00
- 100 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di zucchero vanigliato
- 2 pere Williams, sbucciate e a fette sottili
- 50 g di gherigli di noci a pezzi grossolani
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1035.7 kJ / 247.5 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 11.9 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 113 mg
Alternativní recepty
Torta amaretti e mela
2 Std.
Bussolà alla vicentina
1h
Tagliolini al radicchio rosso
30 Min
Canederli agli spinaci
2 Std. 30 Min
Gelato allo yogurt con sciroppo di frutti rossi e crumble croccante
10h 30min
Bussolai di Burano
2 Std.
Ciambellone all'uva
1h
Salame di cioccolato al caffè
3h 30min
Torta frangipane alle mele
2 Std. 20 Min
Lasagna radicchio e salsiccia
2 Std.
Coppa cookies
3h 30min
Lasagne zucca e salsiccia
2 Std.