Kompatibilní verze
Ravioli alla barbabietola con gamberi e pistacchi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 80 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 2 uova
- 300 - 320 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- 2 pizzichi di sale
- 30 g di brandy
- 200 - 250 g di robiola
Terminare la preparazione
- 50 - 60 g di burro
- 5 foglie di salvia fresca
- pistacchi tritati, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3370 kJ / 805.5 kcal
- Protein
- 37.8 g
- Sacharidy
- 66.2 g
- Tuk
- 43.2 g
- Nasycený tuk
- 18.5 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 1415.5 mg
Alternativní recepty
Meringhe natalizie
8h
Mini plumcake Brie e lamponi
1u.
Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese
1h 30 min
Pici all'etrusca
1u. 45min
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1u. 45min
Cocktail Rossini
10min
Capesante gratinate
25min
Tartine di pane nero con avocado e tacchino
40min
Ravioli di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1 Std. 5 Min
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1u. 20min
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1h 10min
Ravioli tricolore
1u. 45min