Kompatibilní verze
Ravioli alla barbabietola con gamberi e pistacchi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 80 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 2 uova
- 300 - 320 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- 2 pizzichi di sale
- 30 g di brandy
- 200 - 250 g di robiola
Terminare la preparazione
- 50 - 60 g di burro
- 5 foglie di salvia fresca
- pistacchi tritati, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3370 kJ / 805.5 kcal
- Protein
- 37.8 g
- Sacharidy
- 66.2 g
- Tuk
- 43.2 g
- Nasycený tuk
- 18.5 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 1415.5 mg
Alternativní recepty
Pere al vino rosso con crumble al cacao
2h
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1 Std. 20 Min
Menù: Risotto zafferano e burrata, insalata di mare e tortino al cioccolato con cuore morbido (Bimby Friend)
1 Std. 15 Min
Corona pasquale al sesamo
1h 45 min
Alberello lecca-lecca
4 Std.
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1 Std. 15 Min
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1 Std.
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3 Std. 30 Min
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1h 30min
Caramelle ricotta e pere in salsa di speck
1h 30min
Ravioli tricolore
1h 45 min
Passatelli in brodo di cappone
4h 20min