Kompatibilní verze
Ravioli alla barbabietola con gamberi e pistacchi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 80 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 2 uova
- 300 - 320 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- 2 pizzichi di sale
- 30 g di brandy
- 200 - 250 g di robiola
Terminare la preparazione
- 50 - 60 g di burro
- 5 foglie di salvia fresca
- pistacchi tritati, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3370 kJ / 805.5 kcal
- Protein
- 37.8 g
- Sacharidy
- 66.2 g
- Tuk
- 43.2 g
- Nasycený tuk
- 18.5 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 1415.5 mg
Alternativní recepty
Ravioli alla rapa rossa con burro e salvia
1h 30min
Ravioli di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1h 5 min
Gnocchi di ceci con sugo di cicoria (senza glutine)
3 Std.
Ravioli tricolore
1h 45 min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1h
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2h 30 min
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1h 20 min
Polpette di patate e barbabietola con salsa allo yogurt
1h
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1h 5 min
Gnocchi zucca e salmone
1h 5 min
Pici all'etrusca
1h 45 min
New York cheesecake (2 persone)
6 Std. 30 Min