Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 fogli di gelatina (20 g circa)
Base biscotto
- 70 g di burro a pezzi
- 150 g di biscotti tipo Digestive, a pezzi
- 10 g di zucchero vanigliato
Mousse
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 1 stecca di vaniglia, i semini
-
200
g di panna acida (crème fraîche)
nebo 250 g di yogurt bianco - 50 g di zucchero
Gelatina alle pesche e guarnizione al cioccolato
- 200 g di pesche nettarine, sbucciate e a pezzi
- 50 g di acqua
- 20 g di zucchero
- 200 g di cioccolato fondente a tocchetti + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2854.7 kJ / 682.3 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 45.8 g
- Tuk
- 52.9 g
- Nasycený tuk
- 30.6 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 191.4 mg
Alternativní recepty
Cheesecake alle fragole
4h 30min
Nasello al vapore con riso e verdure
30 Min
Crostata di pere e noci
1h 30min
Sformatini patate e porri
55 min
Budino alle pere con salsa al caramello
3h 30min
Insalata di quinoa, pesce spada e verdure
35 Min
Tortini pesca e fragola
1 Std.
Cheesecake al melone
5h 30min
Cheesecake alle pesche
8h 30min
Panna cotta alle pesche
3h 15min
Cheesecake monoporzione al limone con coulis di lamponi
2h 30min
Coppa cookies
3h 30min