Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 fogli di gelatina (20 g circa)
Base biscotto
- 70 g di burro a pezzi
- 150 g di biscotti tipo Digestive, a pezzi
- 10 g di zucchero vanigliato
Mousse
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 1 stecca di vaniglia, i semini
-
200
g di panna acida (crème fraîche)
nebo 250 g di yogurt bianco - 50 g di zucchero
Gelatina alle pesche e guarnizione al cioccolato
- 200 g di pesche nettarine, sbucciate e a pezzi
- 50 g di acqua
- 20 g di zucchero
- 200 g di cioccolato fondente a tocchetti + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2854.7 kJ / 682.3 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 45.8 g
- Tuk
- 52.9 g
- Nasycený tuk
- 30.6 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 191.4 mg
Alternativní recepty
Crostata ai pistacchi
4 godz.
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45 min
Sformato tricolore
1h 30min
Entrecote con risotto ai funghi
40min
Nasello in salsa all'arancia
2 godz. 30 min
Gnocchi alla romana alle erbette
1h 30min
Semifreddo alle noci
6h 30min
Insalata di polpo e patate
2 godz.
Panna cotta alle pesche
3 godz. 15 min
Crespelle agli asparagi
1h 30min
Baci di dama alle nocciole
2 godz. 30 min
Panna cotta con pesche insaporite
5 Std. 15 Min