Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di farro
- 150 g di frutta secca mista (es. noci, nocciole, mandorle, ecc)
-
250
g di latte
nebo 250 g di kefir -
15
g di lievito di birra fresco
nebo 4 g di lievito di birra disidratato - 40 g di miele
- 250 g di farina tipo 0
- 20 g di olio di oliva
- 8 g di sale
- 50 g di uvetta sultanina, ammollata e strizzata
- 250 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 834 kJ / 199 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane alla birra (TM6)
4h
Taralli zenzero e curcuma
1h
Corona di brioche alla crema di whisky
5h
Mezzaluna di pane al farro
3h
Cestini di frolla al cocco con curd al limone
2h
Filone di segale
4h
Pane contadino ai cereali
7 Std.
Ghirlanda di pane golosa
2h 45min
Ghirlanda centrotavola
5h 5min
Panini alle noci e mandorle (TM6)
1h 15min
Girelle di pizza al prosciutto
2h 30min
Treccia molisana pasquale
4 godz. 30 min