Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di farro
- 150 g di frutta secca mista (es. noci, nocciole, mandorle, ecc)
-
250
g di latte
nebo 250 g di kefir -
15
g di lievito di birra fresco
nebo 4 g di lievito di birra disidratato - 40 g di miele
- 250 g di farina tipo 0
- 20 g di olio di oliva
- 8 g di sale
- 50 g di uvetta sultanina, ammollata e strizzata
- 250 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 834 kJ / 199 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone allo speck con pere e vellutata di zucca (TM6)
1 Std.
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12h 15min
Cantuccini da regalare (TM6)
1 Std.
Croccante da regalare
1 Std.
Crostata salata multicolore
1 Std.
Pane a strati con pesto al basilico
2h 30min
Pane a fisarmonica con burro aromatizzato alle olive
2h 30min
Panini alberelli segnaposto
3h
Focaccine nere
4h
Pizza con crema di Parmigiano, asparagi e polvere di tuorlo (di Roberto Valbuzzi)
5 Std. 40 Min
Panini alle noci e mandorle (TM6)
1h 15min
Pizza romana bianca
6h 30 min