Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 oz yellow onions, halved
- 4 ½ oz leek, cut into pieces
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 22 oz mixed vegetables (e.g. potatoes, carrots, zucchini, celery, tomatoes, chard, cooked dried beans, butternut squash), cut into pieces as needed
- 36 oz water
-
2
vegetable stock cubes
nebo 2 heaping tsp homemade vegetable stock paste - 1 tsp salt
- 4 ½ oz pasta, dry, type ditalini or similar short dried pasta
- 6 tsp extra virgin olive oil
- 6 fresh basil leaves
- 6 - 18 tsp Parmesan cheese, grated
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1153.4 kJ / 275.7 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 30.2 g
- Tuk
- 13.8 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 709 mg
Alternativní recepty
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Basil Pesto
10 min
Ratatouille
40min
Stuffed Vegetables
1h 20 min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Creamy Tomato Soup
30min
Vegetable Soup
35 Min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 Min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Spanish Rice
30min
Sausage and Lentil Stew
1h 15 min