Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 oz yellow onions, halved
- 4 ½ oz leek, cut into pieces
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 22 oz mixed vegetables (e.g. potatoes, carrots, zucchini, celery, tomatoes, chard, cooked dried beans, butternut squash), cut into pieces as needed
- 36 oz water
-
2
vegetable stock cubes
nebo 2 heaping tsp homemade vegetable stock paste - 1 tsp salt
- 4 ½ oz pasta, dry, type ditalini or similar short dried pasta
- 6 tsp extra virgin olive oil
- 6 fresh basil leaves
- 6 - 18 tsp Parmesan cheese, grated
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1153.4 kJ / 275.7 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 30.2 g
- Tuk
- 13.8 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 709 mg
Alternativní recepty
Creamy Tomato Soup
30 min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Zucchini Bread
1 Std. 15 Min
Asparagus Cream Soup
25 min
Apple Sauce
20 min
Vegetable Soup
35 min
California Stuffed Artichokes
55 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Leek and Potato Soup
40 min
Sausage and Lentil Stew
1 Std. 15 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min