Fersken i hvidvinssirup
TM6 TM5 TM31

Fersken i hvidvinssirup

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 6 - 8 ferskner afhænger af størrelsen
  • 100 g ahornsirup
  • 600 g hvidvin
  • 300 g vand
  • 2 kanelstænger
  • 1 vaniljestang skåret i halve på langs og frø skrabet ud
  • 80 g citronsaft (ca. 2 citroner)
  • 6 stykker citronskal (7 x 1 cm), ingen hvid marv
  • 3 stjerneanis
  • 1 - 2 kviste mynte, frisk kun blade
  • græsk yoghurt at servere (valgfrit)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
231 kcal / 968 kJ
Protein
4 g
Tuk
2 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
12 g
Nasycený tuk
1 g
Sodík
63 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše