Zařízení & příslušenství
Fersken i hvidvinssirup
Příprava 10min.
Celkový 4hod.
4 portioner
Suroviny
-
ferskner afhænger af størrelsen6 - 8
-
ahornsirup100 g
-
hvidvin600 g
-
vand300 g
-
kanelstænger2
-
vaniljestang skåret i halve på langs og frø skrabet ud1
-
citronsaft (ca. 2 citroner)80 g
-
citronskal (7 x 1 cm), ingen hvid marv6 stykker
-
stjerneanis3
-
mynte, frisk kun blade1 - 2 kviste
-
græsk yoghurt at servere (valgfrit)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
63 mg
Protein
4 g
Kalorie
968 kJ /
231 kcal
Tuk
2 g
Vláknina
12 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
43 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vegetarisk køkken
43 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Kaffesmåkager
Žádné hodnocení
Tiramisusmåkager
Žádné hodnocení
Vaniljefigurer med chokolade
40min.
Æble-ingefærfigurer
Žádné hodnocení
Passionsfrugtkage med fersken
Žádné hodnocení
Mascarpone-karamelkage
4hod. 30min.
Chokoladesnitter med puffet hvede
Žádné hodnocení
Vegansk no bake-kiwikage
Žádné hodnocení
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Žádné hodnocení
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Žádné hodnocení
Fruktgeléer
Žádné hodnocení
Daddelbarer med mandler og kakao
Žádné hodnocení