Mascarpone-karamelkage

Mascarpone-karamelkage

2.0 1 rating
Příprava 45min.
Celkový 4hod. 30min.
12 stykker

Suroviny

Kagebund
  • hasselnødder, med eller uden skind
    50 g
  • lys chokolade knækket i stykker (2-3 cm)
    50 g
  • kiks fx. digestive
    200 g
  • smør skåret i stykker (2-3 cm)
    100 g
Karamelsauce
  • sukker
    130 g
  • fløde
    150 g
  • vand
    1015 g
  • citronsaft (se tip)
    1 tsk
  • smør koldt, i ét stykke (ca. 6 x 4 x 1 cm)
    30 g
  • eddike
    1 spsk
Mascarponecreme og samling af kagen
  • husblas
    4 blade
  • fløde
    200 g
  • mascarpone
    500 g
  • flødeost
    200 g
  • mælkechokoladebarer for eksempel Kinder Maxi King, halveret
    4 - 5

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 stykke

Sodík 330 mg
Protein 8 g
Kalorie 2500 kJ / 598 kcal
Tuk 51 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 25 g
Sacharidy 30 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše