Mascarpone-karamelkage
TM6

Mascarpone-karamelkage

( Žádné hodnocení )

Suroviny

Kagebund

  • 50 g hasselnødder, med eller uden skind
  • 50 g lys chokolade knækket i stykker (2-3 cm)
  • 200 g kiks fx. digestive
  • 100 g smør skåret i stykker (2-3 cm)

Karamelsauce

  • 130 g sukker
  • 150 g fløde
  • 1015 g vand
  • 1 tsk citronsaft (se tip)
  • 30 g smør koldt, i ét stykke (ca. 6 x 4 x 1 cm)
  • 1 spsk eddike

Mascarponecreme og samling af kagen

  • 4 blade husblas
  • 200 g fløde
  • 500 g mascarpone
  • 200 g flødeost
  • 4 - 5 mælkechokoladebarer for eksempel Kinder Maxi King, halveret

Nutriční hodnoty
na 1 stykke
Kalorie
598 kcal / 2500 kJ
Protein
8 g
Tuk
51 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
25 g
Sodík
330 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše