Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g farinha de trigo 00, mais q. b. para polvilhar
- 250 g água gelada
- 60 g cubos de gelo
- 15 g azeite de oliva extra virgem, mais q. b. para untar e servir
- 12 g sal
-
2
g fermento biológico seco
nebo 6 g fermento biológico fresco - 150 g molho de tomate
- 9 cogumelos shitake, fatiados
- 300 g queijo Gruyère, em cubos pequenos
- 150 g queijo Gorgonzola, picado
- 15 tomates cereja, cortados ao meio
- Nutriční hodnoty
- na 18 fatias
- Kalorie
- 16274.8 kJ / 3889.8 kcal
- Protein
- 183.2 g
- Sacharidy
- 420.8 g
- Tuk
- 162.1 g
- Nasycený tuk
- 88.1 g
- Vláknina
- 25.3 g
- Sodík
- 9280.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cupcake de cenoura com cobertura de chocolate
1h 50min
Risoto de funghi
40 min
Pão caseiro
2h
Pêssego Tônica
Žádné hodnocení
Peru à Wellington com molho de pêssego
Žádné hodnocení
Lombo de porco à brasileira
2hod. 25min
Galinhada
1h 30min
Massa de pão
5min
Salada de quinoa com legumes
30min
Limonada
5min
Ratatouille
40 min
Arroz no vapor
25 min