Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g farinha de trigo 00, mais q. b. para polvilhar
- 250 g água gelada
- 60 g cubos de gelo
- 15 g azeite de oliva extra virgem, mais q. b. para untar e servir
- 12 g sal
-
2
g fermento biológico seco
nebo 6 g fermento biológico fresco - 150 g molho de tomate
- 9 cogumelos shitake, fatiados
- 300 g queijo Gruyère, em cubos pequenos
- 150 g queijo Gorgonzola, picado
- 15 tomates cereja, cortados ao meio
- Nutriční hodnoty
- na 18 fatias
- Kalorie
- 16274.8 kJ / 3889.8 kcal
- Protein
- 183.2 g
- Sacharidy
- 420.8 g
- Tuk
- 162.1 g
- Nasycený tuk
- 88.1 g
- Vláknina
- 25.3 g
- Sodík
- 9280.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sorbet e espuma de frutas sem açúcar
Žádné hodnocení
Pasta de amendoim
Žádné hodnocení
Polenta com ragu de grão de bico
Žádné hodnocení
Polenta cremosa
50min
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
1h
Molho gastric de frutas vermelhas
Žádné hodnocení
Frozen margarita de morango
5min
Pão de iogurte
1 Std. 20 Min
Pão de mandioquinha
1h 10min
Massa de pão
5min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Salada Picada
10min