Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 735 g pork belly meat, boneless, with rind
- 45 - 60 g mustard
- 7 pinches salt, divided, to taste
- 2 - 3 pinches black pepper, ground
- 15 g parsley leaf, fresh
- 45 g extra virgin olive oil
- 60 g caper, pickled, drained
- 60 g freshly squeezed lemon juice
- 995 g water
- 255 g rice, white, long-grain
- 285 g carrot, cut into half moons (1.5 cm)
- 140 g red bell pepper, cut into pieces (2.5 cm)
- 140 g yellow pepper, cut into pieces (1 in.)
- 395 g zucchini, cut into pieces (2.5 cm)
- 2 garlic clove
- 140 g honey
-
45
g tamari sauce
nebo 45 g soy sauce
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 6195.9 kJ / 1480.9 kcal
- Protein
- 26.4 g
- Sacharidy
- 97.9 g
- Tuk
- 110 g
- Nasycený tuk
- 37.4 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 1520.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti alla carbonara
30min
Beer Marinade
10 Min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1 Std. 30 Min
Gut Immunity Shot
5 Min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10 Min
Pulled Pork Burgers
4u. 50min
Clam Boil
55 min
Tex-Mex Bowl
50min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min