Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pico de Gallo
- 250 g tomatoes, ripe (approx. 2-3 tomatoes), deseeded and cut into quarters
- 1 jalapeño pepper, trimmed and cut into halves (optional)
- 80 g red onions
- 1 tbsp lime juice
- ½ tsp salt
Sour "cream"
- 100 g raw cashew nuts
- 100 g raw pine nuts
- 60 g lemon juice
- 150 g water, filtered
- 1 - 2 pinches salt, to taste
Guacamole
- 2 avocados, flesh only
- 1 - 2 tsp lime juice
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches black pepper, ground
Assembly
- 150 g grated vegan cheese
- 400 g refried beans, canned (see Tip)
- ½ iceberg lettuce, shredded
- cilantro, fresh, leaves only, for garnishing
- corn chips, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1502.8 kJ / 357.8 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Tuk
- 27.3 g
- Vláknina
- 7.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Root Vegetable Gratin
1h 25min
Sautéing 7 oz Carrots
15 Min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Maple Pecan Blondies
1 godz. 10 min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25 godz. 20 min
Stuffed Gnocchi
1 godz. 20 min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6h 15min
BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw
30 min
Whole Lemon Olive Oil Bundt Cake
1 godz. 30 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Italian Salad Dressing
5min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min