Zařízení & příslušenství
Layered Mexican dip
Příprava 15min.
Celkový 25min.
10 portions
Suroviny
Pico de Gallo
-
tomatoes, ripe (approx. 2-3 tomatoes), deseeded and cut into quarters250 g
-
jalapeño pepper trimmed and cut into halves (optional)1
-
red onions80 g
-
lime juice1 tbsp
-
salt½ tsp
Sour "cream"
-
raw cashew nuts100 g
-
raw pine nuts100 g
-
lemon juice60 g
-
water, filtered150 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
Guacamole
-
avocados flesh only2
-
lime juice1 - 2 tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
black pepper, ground1 - 2 pinches
Assembly
-
grated vegan cheese150 g
-
refried beans, canned (see Tip)400 g
-
iceberg lettuce shredded½
-
cilantro, fresh leaves only, for garnishing
-
corn chips to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
9 g
Kalorie
1502.8 kJ /
357.8 kcal
Tuk
27.3 g
Vláknina
7.2 g
Sacharidy
18.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Perfect for Dipping
13 recepty/-ů
Kanada
Kanada
Mohlo by se vám také líbit...
Tzatziki
20min.
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35min.
Lemon Ginger Sour
15min.
Oven Baked Vegetable Chips
1hod. 45min.
Italian "Baked" Beans
1hod. 15min.
Savory Butternut Squash Pies
1hod. 25min.
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25min.
Baba Ghanoush
1hod. 30min.
Red rice using rice mode
55min.
Cilantro Lime Sauce
10min.
Cornbread with jalapeño honey butter
55min.
Aji Verde Sauce
10min.