Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 steaks de surlonge ou faux-filet
- d'huile d'olive pour pulvériser
- 30 g de parmesan, coupée en morceaux (3 cm)
- 30 g d'échalotes
- 2 c. à soupe de beurre non salé, divisé
- 140 g de champignons bruns frais
- 15 g d'huile d'olive vierge extra
- 155 g de riz spécial risotto (par exemple Carnaroli, Arborio) 14-15 minutes de cuisson
- 30 g vin blanc sec
- 410 g d'eau
-
15
g cube de bouillon (pour 500 ml) viande ou légume
nebo ½ c. à thé bombée de bouillon déshydraté viande ou légume - ½ c. à thé de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 5333.4 kJ / 1274.7 kcal
- Protein
- 80.6 g
- Sacharidy
- 68.2 g
- Tuk
- 72.1 g
- Nasycený tuk
- 30.8 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 989.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de crevettes aux baies roses
30 min
Terrine de campagne
Žádné hodnocení
Muffins ciboulette-jambon fumé
45 min
Shakshuka au poivron jaune et avocat
25min
Asperge et saumon sauce hollandaise
35 min
Tartelette sans cuisson, saumon et aneth
1 godz. 15 min
Petits flans aux asperges
55 min
Saucisses doigts d'Halloween
1 godz.
Mimosa tropical
5min
Saumon en croûte et son risotto au citron
45 min
Spaghettis bolognaise aux noisettes
30 min
Feuilleté aux saint-jacques et cabillaud
1 godz. 45 min