![Pork Tenderloin with Mustard Sauce Pork Tenderloin with Mustard Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2F2C4E61-3DC2-497A-88B4-178E76051CDB/Derivates/6DADD82B-F0D5-41B8-9AB0-E833F17EC006.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 16 oz pork tenderloin, sliced (½ in.)
- 3 ½ oz button mushrooms, sliced
-
2 ½
oz dry vermouth
nebo 2 ½ oz Madeira wine - 3 ½ oz whole milk
- 2 oz yellow onions, halved
- 1 garlic clove (volitelně)
- 2 tsp whole grain mustard
- 1 tsp hot mustard
-
1
chicken stock cube
nebo 1 heaping tsp homemade chicken stock paste - 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper, to taste
-
2
tbsp crème fraîche
nebo 2 tbsp cream - 1 heaping tbsp corn starch
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 946 kJ / 226 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Vegetable Soup
35 min
Mushroom Risotto
30 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Cod with Citrus Butter
50 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Chicken Marsala
40 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 Std. 5 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min