Tagliatelle with Porcini Mushrooms
TM6 TM5

Tagliatelle with Porcini Mushrooms

3.9 (15 hodnocení)

Suroviny

  • 1 oz fresh parsley, leaves only
  • 1 garlic clove
  • 2 oz extra virgin olive oil, divided
  • 4 ½ oz fresh porcini mushrooms, sliced
    nebo 1 ½ oz dried porcini mushrooms, soaked in warm water for 20 minutes, drained
  • 4 oz fresh mushrooms, sliced
  • 1 ¼ tsp salt, divided
  • 43 oz water
  • 10 ½ oz tagliatelle (long dried egg pasta)
  • 1 - 2 pinches freshly ground black pepper

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1750.8 kJ / 418.5 kcal
Protein
11.6 g
Sacharidy
58.6 g
Tuk
15.3 g
Nasycený tuk
2.4 g
Vláknina
3.1 g
Sodík
751.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty