Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables

4.5 55 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 30min
6 portions

Suroviny

  • light sesame oil
    1 oz
    1 oz peanut oil
  • yellow onion halved
    3 ½ oz
  • carrots cut into large pieces (1¾ in.)
    5 ½ oz
  • bacon cubed, or 5.5 oz Canadian bacon, cubed (see Tip)
    5 ½ oz
  • soy sauce to taste
    1 oz
  • sugar (volitelně)
    2 tsp
  • large eggs
    4
  • homemade vegetable stock paste (volitelně)
    1 heaping tsp
    1 stock cube
  • white short-grain rice (18-20 min cooking time)
    12 ½ oz
    12 ½ oz long-grain rice, (18-20 min cooking time)
  • water
    43 oz
  • mixed vegetables e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (1 in.), zucchini, cubed (½ in.)
    14 oz

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 478 kcal / 1999.9 kJ
Protein 15.3 g
Tuk 20.1 g
Sacharidy 58.6 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 5.7 g
Sodík 664.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...