Zařízení & příslušenství
腌青菜炒蘑菇
Příprava 20min.
Celkový 25min.
1 人份
Suroviny
-
青菜300 克
-
盐10 克
-
油20 克
-
蘑菇 一切四200 克
-
盐 约1/4茶匙2 克
-
白砂糖1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
4861 mg
Protein
10.7 g
Kalorie
1068.6 kJ /
255.4 kcal
Tuk
21.2 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
3.1 g
Sacharidy
13.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
快手家常菜
5 recepty/-ů
Čína
Čína