腌青菜炒蘑菇

3.3 3 rating
Příprava 20min.
Celkový 25min.
1 人份

Suroviny

  • 青菜
    300 克
  • 10 克
  • 20 克
  • 蘑菇 一切四
    200 克
  • 约1/4茶匙
    2 克
  • 白砂糖
    1 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 4861 mg
Protein 10.7 g
Kalorie 1068.6 kJ / 255.4 kcal
Tuk 21.2 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 3.1 g
Sacharidy 13.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...