Zařízení & příslušenství
红油豌豆肉末
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
菜籽油15 克
-
干辣椒 切段1 支
-
蒜头 切片2 瓣
-
猪肉肉糜180 克
-
料酒20 克
-
胡萝卜 切1×1厘米丁50 克
-
生抽10 克
-
辣豆瓣酱 选郫县豆瓣酱20 克
-
蚝油5 克
-
糖 (约3克)½ 茶匙
-
新鲜豌豆仁300 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
535.7 mg
Protein
12.9 g
Kalorie
1354.3 kJ /
324 kcal
Tuk
21.2 g
Vláknina
2.9 g
Nasycený tuk
5.9 g
Sacharidy
21.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
地道中国菜:春天的鲜美
10 recepty/-ů
Čína
Čína