Crevettes au safran, spaghetti bicolores

Crevettes au safran, spaghetti bicolores

4.0 3 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 10min.
4 portions

Suroviny

  • 300 g de crevettes crues, non décortiquées
  • 50 g d'échalotes
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 50 g de blanc de poireau (1), en rondelles
  • 80 g de carotte (1), en cubes
  • 100 g de vin blanc
  • 1 pincée de pistils de safran
  • 1000 g d'eau
  • 150 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
  • 200 g de pâtes sèches, type spaghetti à l'encre de seiche
  • 200 g de carottes râpées
  • persil frais ciselé

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 508.9 mg
Protein 18.7 g
Kalorie 1827 kJ / 436.7 kcal
Tuk 15.8 g
Vláknina 4.2 g
Nasycený tuk 5.6 g
Sacharidy 50.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...