Zařízení & příslušenství
Lentil puree (moujadarra)
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 25min.
4 portions
Suroviny
-
onions cut into quarters200 g
-
sunflower oil plus extra for frying40 g
-
lentils300 g
-
water1600 g
-
salt2 tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
50 g short-grain rice, rinsedEgyptian rice rinsed50 g
-
olive oil10 g
-
onions cut into halves200 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
18.9 g
Kalorie
2477 kJ /
592 kcal
Tuk
33.4 g
Sacharidy
54.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Lentil purée (Moujadarra)
1hod. 20min.
Kashta cream
10min.
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2hod.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2hod. 45min.
Arabian ice cream
10hod. 25min.
Spiced rice pudding (meghli)
50min.
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1hod. 10min.
Za'atar flat bread (mankouche)
1hod. 35min.
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2hod. 30min.
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1hod. 35min.
Chicken moghrabieh
1hod. 25min.
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1hod. 30min.