Zařízení & příslušenství
花菜鸡汤
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
新鲜欧芹4 枝
-
红葱头 一切二2 个
-
蒜头1 瓣
-
西芹 切小块30 克
-
姜 切小块20 克
-
橄榄油40 克
-
白花椰菜,切小朵500 克
-
胡萝卜 切约0.5厘米片150 克
-
水600 克
-
姜黄粉2 茶匙
-
去皮鸡大胸肉 切3-4厘米小块500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
550.7 mg
Protein
127.8 g
Kalorie
5317 kJ /
1270.8 kcal
Tuk
55.4 g
Vláknina
20.4 g
Nasycený tuk
9.2 g
Sacharidy
69 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
风味汤品
6 recepty/-ů
Čína
Čína