Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 枝 新鲜欧芹
- 2 个 红葱头 ,一切二
- 1 瓣 蒜头
- 30 克 西芹 ,切小块
- 20 克 姜 ,切小块
- 40 克 橄榄油
- 500 克 白花椰菜,切小朵
- 150 克 胡萝卜 ,切约0.5厘米片
- 600 克 水
- 2 茶匙 姜黄粉
- 500 克 去皮鸡大胸肉 ,切3-4厘米小块
- Nutriční hodnoty
- na 4 人份
- Kalorie
- 5317 kJ / 1270.8 kcal
- Protein
- 127.8 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 55.4 g
- Nasycený tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 20.4 g
- Sodík
- 550.7 mg