Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, klein, festkochend, ungeschält
- 40 g Öl
- 150 g Schinkenspeckwürfel
- 150 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm) oder Spalten
-
¾
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 30 g Weißweinessig
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 EL Petersilie, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1345 kJ / 321 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 1412 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30min
Schweinefilet aus dem Ofen mit Reis
1h 20min
Hackbraten mit Pinienkern-Kräuter-Kruste und Gemüsesauce
1h
Zwiebel-Sahne-Hähnchen mit Reis
1h
Kartoffel-Quiche
3j
Spargelpasta in Bacon-Sahne-Sauce
30min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1h
Schweinefilet mit grüner Pfeffersauce
1h 15min
Speck-Zwiebel-Sahne-Dressing
10min
Paprika-Käse-Salat
40 min
Cordon Bleu von der Hähnchenbrust mit Pilz-Risotto
1h 30min