Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Öl
- 1 Knoblauchzehe
- 700 g Rindfleisch, in Würfeln (3 cm)
- 250 g Zwiebeln, in Spalten
- 100 g Schinkenspeckwürfel
- 300 g Wasser und etwas mehr zum Anrühren
- 150 g Rotwein, trocken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 50 g Tomatenmark
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 EL Paprika de la Vera
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 rote Paprika (ca.180 g), in Würfeln (1 cm)
- 1 geh. EL Speisestärke (15 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1997 kJ / 477 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 808 mg
Alternativní recepty
Boeuf Bourguignon
3h 30min
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4h 15min
Rindfleisch-Eintopf mit Gnocchi
1h 30 min
Schweinefilet in Metaxasauce
1h 30 min
Malzbier-Bolognese
2 godz.
Slow Cooking Beef Madras
3h
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3h 40min
Pulled Beef mit karamellisierten Zwiebeln
30 Std. 30 Min
Pulled Pork Burger
6h 20 min
Ochsenbäckchen
5h
Winzertopf
2h 40min
Malzbiergulasch
1 Std. 15 Min