
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Öl
- 1 Knoblauchzehe
- 700 g Rindfleisch in Würfeln (3 cm)
- 250 g Zwiebeln in Spalten
- 100 g Schinkenspeckwürfel
- 300 g Wasser und etwas mehr zum Anrühren
- 150 g Rotwein, trocken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 50 g Tomatenmark
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 EL Paprika de la Vera
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 rote Paprika (ca.180 g), in Würfeln (1 cm)
- 1 geh. EL Speisestärke (15 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 477 kcal / 1997 kJ
- Protein
- 44 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 808 mg
Alternativní recepty
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4hod. 15min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1hod. 20min
Pulled Pork Burger
6hod. 20min
Boeuf Bourguignon
3hod. 30min
Rindfleisch-Eintopf mit Gnocchi
1hod. 30min
Gyros-Eintopf
50min
Sauerbraten mit Spätzle
53hod.
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3hod. 50min
Malzbier-Bolognese
2hod.
Winzertopf
2hod. 40min
Pulled Beef mit karamellisierten Zwiebeln
30hod. 30min
Malzbiergulasch
1hod. 15min