Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Öl
- 1 Knoblauchzehe
- 700 g Rindfleisch, in Würfeln (3 cm)
- 250 g Zwiebeln, in Spalten
- 100 g Schinkenspeckwürfel
- 300 g Wasser und etwas mehr zum Anrühren
- 150 g Rotwein, trocken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 50 g Tomatenmark
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 EL Paprika de la Vera
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 rote Paprika (ca.180 g), in Würfeln (1 cm)
- 1 geh. EL Speisestärke (15 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1997 kJ / 477 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 808 mg
Alternativní recepty
Rindfleisch-Eintopf mit Gnocchi
1 godz. 30 min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 godz. 20 min
Pulled Pork Burger
6h 20min
Boeuf Bourguignon
3h 30min
Pulled Beef mit karamellisierten Zwiebeln
30 Std. 30 Min
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4h 15min
Malzbier-Bolognese
2h
Ochsenbäckchen
5h
Winzertopf
2h 40min
Malzbiergulasch
1h 15min
Slow Cooking Beef Madras
3h
Saftgulasch vom Rind
2h 45min