Zařízení & příslušenství
Pittige Goulash met Donker Bier
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 10min.
8 portie
Suroviny
-
olijfolie90 g
-
teentjes knoflook in tweeën gesneden6
-
rundsstoofvlees in stukken gesneden (5-6 cm)1200 g
-
rode uien in partjes gesneden500 g
-
chillipeper, vers in stukjes gesneden (naar smaak aanpassen)1 - 2
-
stout bier200 g
-
vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l)2
-
steranijs2 - 4 stukken
-
zout1 tl
-
peper, gemalen1 tl
-
10 - 12 witte uiensjalotten10 - 12
-
wortelen in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
-
peterselie, vers fijngehakt, om te serveren
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
1021.4 mg
Protein
36.6 g
Kalorie
1717 kJ /
410 kcal
Tuk
17.4 g
Vláknina
4.8 g
Nasycený tuk
3.6 g
Sacharidy
25.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Zalm met rijst en champignons
30min.
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2hod.
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Žádné hodnocení
Butter Chicken
1hod.
Veelzijdige gladde soep
45min.
Frisse koolsalade
15min.
Green Godess Salade
20min.
Romige Feta Dip
Žádné hodnocení
Thaise pinda kip met kokosrijst
1hod.
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min.
Béarnaisesaus
Žádné hodnocení
Express Aardbeien Dessert
5min.